KVINDEN BAG BLOGGEN

Velkommen til min blog om Storbritanniens mange interessante kroge og krummelurer! Jeg hedder Iben og arbejder pt. med gamle, historiske huse i en organisation, der ligger midt i København. Jeg har blandt andet en fortid i fondsverdenen og flere internationale organisationer og har desuden boet i skønne Hampstead i London.

Forresten er jeg også cand.mag. i engelsk og litteraturvidenskab, så det er faktisk Københavns Universitets skyld, at jeg lander i din indbakke med britiske bidder med jævne mellemrum.

Jeg har altid været anglofil (det begyndte vist med Upstairs Downstairs, da jeg var syv) og styrer mod UK, så ofte jeg kan. Mit mål med denne blog er også at få dig over Nordsøen, så du ved selvsyn kan opleve en del af de mange vidunderlige steder, som Storbritannien har at byde på. De fleste danskere kender metropolen London godt, men hvad med resten af kongeriget? Jeg synes, at der er alt for mange labre steder til kun at kende HQ :), so to speak. Så følg med her og få tips og ideer til resten af skønne Storbritannien.

Iben

Reklamer